Nieuws & evenementen

Om blijvend in te spelen op de noden van de markt, houdt Talent in Motion Healthcare steeds een vinger aan de pols bij klanten.  Dit leidde tot de lancering van volgende innovatie: klanten kunnen nu ook steunen op een volledig team van projectverpleegkundigen.  Voor ons de ideale oplossing op het juiste moment, vertelt Ellen Sintobin, zorgmanager van AZ Groeninge.


Lees meer

Meet Petra

Meer dan 6 jaar in dienst bij Talent in Motion Healthcare
9e opdracht
Woont in Oost-Vlaanderen
Momenteel actief op een project bij AZ Sint-Lucas Gent
Specialiteit: Operatiekwartier


Lees meer

Al 25 jaar werkt Velo vzw uit Leuven aan basismobiliteit met de fiets voor iedereen. Ook onder de Leuvense studenten is de sociaal-ecologische onderneming een welbekend begrip. Dankzij onze eerste succesvolle samenwerking met Velo vzw kunnen 100 verpleegkundestudenten het komende academiejaar gratis gebruik maken van een gloednieuwe fiets.


Lees meer

Ik ben gepassioneerd door de zorgsector, changetrajecten, het implementeren van digitale projecten, patiëntenempowerment en verpleegkundige-efficiëntie. Die passie breng ik als interim manager samen met mijn expertise graag binnen in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen en in de thuiszorg. Wat heb ik te bieden?


Lees meer

Op elk forum over de zorgsector gonst het van de interessante uiteenzettingen over de uitdagingen waar de sector voor staat: fusies en netwerkvorming, digitale transformatie en technologische innovatie, … in combinatie met beperkte financiële middelen en tekort aan personeel.


Lees meer

Uit een studie van KPMG* blijkt dat projectverpleegkundigen goedkoper zijn dan vaste verpleegkundigen die verbonden zijn aan een zorginstelling als je rekening houdt met alle kosten, zowel directe als indirecte. Deze studie toont aan dat indirecte kosten, zoals o.a. overuren, vakantiedagen, ziekte, verzekeringen, administratie- en rekruteringskosten een serieuze hap uit het personeelsbudget nemen.


Lees meer

Fran, één van onze management experten, verdiende haar sporen als beleidsmaker in de zorg. Lees hier wat zij voor uw organisatie kan betekenen.


Lees meer

Joris, één van onze management experten, biedt advies en ondersteuning op het vlak van Human Resources in de zorgsector. Hij stelt zich graag aan u voor!


Lees meer

Meet Elisa!

Bijna 5 jaar in dienst bij Talent in Motion Healthcare
8ste opdracht
Woont in Izegem
Afgestudeerd in 2009 en nog eens in 2018 (jawel!)
Momenteel actief op een project in AZ Zeno


Lees meer

De management experten die met ons samenwerken, bieden advies en ondersteuning bij de vele uitdagingen in de zorgsector (bv. veranderingstrajecten, lean management en process re-engineering). Bovendien hebben deze Interim – en Project managers diverse achtergronden en ervaring. Wij stellen graag enkele toptalenten en hun realisaties binnen de zorgsector aan u voor!


Lees meer

Wij zijn enorm verheugd en fier te kunnen aankondigen dat Talent in Motion Healthcare het certificaat Great Place to Work® heeft behaald. Dit werd vanavond in de Docks Dome Event Hall bekend gemaakt door het Great Place to Work® Institute, dat jaarlijks onderzoek voert naar de beste werkplekken in België. Hiermee krijgt ons bedrijf een bekroning voor goed werkgeverschap.


Lees meer

Met trots kondigen we aan dat Talent in Motion genomineerd werd en de 6de plaats behaalde voor Trends Gazellen 2019 in de categorie kleine bedrijven voor de provincie Vlaams-Brabant. Talent in Motion wordt zo bekroond voor zijn positieve invloed op het economische landschap in de regio.


Lees meer

Meet Eric!

Bijna 2 jaar in dienst bij Talent in Motion Healthcare
4e opdracht
Woont in Geel
Afgestudeerd aan Hivset van Thomas More Kempen
Momenteel actief op een project in het ziekenhuis van Sint-Truiden


Lees meer

Meet Maarten!

3 jaar in dienst bij Talent in Motion Healthcare
9e opdracht
Woont in Roeselare
Ex-student Vives Roeselare
Momenteel actief op een project in een ziekenhuis in West-Vlaanderen


Lees meer

Je hebt eindelijk je diploma Verpleegkunde op zak en staat te trappelen om aan het werk te gaan. Maar welke arbeidsvorm sluit nu het beste aan bij jou? Er zijn namelijk meerdere manieren om als verpleegkundige aan de slag te gaan. Zo kan je ervoor kiezen om in vast klassiek dienstverband of als projectverpleegkundige te werken. We leggen beide uit en zetten voor jou de verschillen even op een rijtje.


Lees meer

Meet Lize!

3 jaar in dienst bij Talent in Motion Healthcare
7e opdracht
Woont in Beringen
Alumnus Bachelor Verpleegkunde Thomas More Lier (momenteel nog masterstudent)
Momenteel actief op een project bij een WZC in Rotselaar


Lees meer

Als nieuw teamlid is het belangrijk om van bij de start een antwoord te krijgen op al je praktische vragen, duidelijke afspraken te kunnen maken maar vooral om je snel thuis te voelen bij Talent in Motion.


Lees meer

11/07/2018

“In motion” slaat bij ons niet alleen op het feit dat je mobiel bent, maar betekent ook dat je carrière in een stroomversnelling terechtkomt, dat je persoonlijke groei en technische expertise piekt. Daarom hechten we veel belang aan opleiding.


Lees meer

Meet Kevin!

3 jaar in dienst bij Talent in Motion Healthcare
5e opdracht
Woont in Kortrijk
Trotse en kersverse papa
Werkt momenteel op een project in het ziekenhuis van Halle


Lees meer

Na meer dan 3 jaar van intense samenwerking heeft Bart Van den Eynde beslist om zijn activiteiten als aandeelhouder en bestuurder per 12 januari 2018 stop te zetten. Bart kan terugblikken op mooie groeiresultaten voor de divisie Healthcare die onder zijn impuls werd uitgebouwd tot de grootste divisie van Talent in Motion.


Lees meer

Annick heeft de afgelopen 23 jaar in Business Development, Operations en HR gewerkt, zowel bij een grote speler in personeelsdiensten als bij een kleiner consultancybedrijf in life sciences. Deze brede ervaring kan volledig ingezet worden in haar functie als Business Unit Manager bij Talent in Motion Healthcare.


Lees meer

HR Square Conference 2017: duizend tinten ‘medewerkers’.
Anno 2017 ondergaat het concept ‘medewerker’ een fundamentele make over. Bedrijven en organisaties doen beroep op ‘medewerkers’ middels een veelheid aan contractvormen; contracten van (on)bepaalde duur, uitzendwerk, project werk, zelfstandige interim managers, freelancers, consultants, etc.


Lees meer

In haar carrière speelde Nathalie tennis in de hoogste nationale divisie en combineerde ze sport en studies in Amerika. Haar Bachelor in Business, Master of Science in Sports Management en MaNaMa of Science in Health Promotion vormden een goede basis voor haar rol als commercieel manager.


Lees meer

De Talent in Motion groep zet zijn transformatie naar specialisering verder! De groeiende behoefte naar analytisch talent in technologie, in combinatie met de disruptieve impact van big data, social media en beveiliging van persoonlijke gegevens, hebben tot gevolg dat uw organisatie nieuwe vaardigheden zal nodig hebben. Wij kunnen hierbij helpen!


Lees meer

Kom kennismaken aan onze beursstand en test je geluk. Deze 20ste editie – een echte feesteditie – vindt plaats in een feestelijke locatie, het nostalgische én toch gloednieuwe Elisabeth Center op het Astridplein te Antwerpen.


Lees meer

De omgeving waarin Supply Chain opereert verandert razendsnel. Ook de meer traditionele industrieën ontsnappen niet aan disruptieve concurrentie en hoge klantverwachtingen.


Lees meer

Voor de derde keer al treedt Talent in Motion op als partner/sponsor van de November Conference van HR Square. Deze gaat dit jaar door van 24 tot 26 november. Niet in Le Touquet zoals de voorgaande jaren, maar wel aan de Nederlandse kust, in het Zeelandse Schouwen-Duiveland.


Lees meer

Talent in Motion is al een tijdje stevig aan het bewegen. We groeien sterk en we voelden dat we in een nieuwe fase van ons bestaan waren beland. Tijd om dat ook naar buiten toe te laten zien en dus kozen we voor een volledige make-over: logo, huisstijl en website.


Lees meer

Begin 2016 stapt Peter Bolle mee aan boord als partner voor de verdere uitbouw van executive search en project sourcing in IT & Engineering. Hij startte zijn carrière bij Securitas in Operations Management en evolueerde op systematische wijze richting Talent Management Consultancy voor industriële en technologische cliënten in Benelux.


Lees meer

Door onze sterke groei in 2015 was ons kantoor in Aalst te klein geworden. We gingen dus op zoek naar een andere locatie. Sinds 22 februari ontvangen we onze medewerkers, kandidaten en klanten in de Noordkustlaan 16 in Groot-Bijgaarden.


Lees meer

2015 is een feestjaar voor Talent in Motion!  Wij bestaan 5 jaar en dat willen we graag vieren, samen met u! Na ons geslaagd evenement met Prof. L. Claus over ‘Rethinking the World,Rethinking HR’ bij HR Square op 2 juni, willen we u graag opnieuw verrassen met een boeiende avond over een actueel en controversieel onderwerp.


Lees meer

2015 is een feestjaar voor Talent in Motion! Wij bestaan 5 jaar en dat willen we graag vieren. Samen met Lisbeth Claus en onze klanten werpen we een blik op de toekomst.


Lees meer