04/07/2019

Nood aan tijdelijke management ondersteuning? Ontmoet Fran!

Fran, één van onze management experten, verdiende haar sporen als beleidsmaker in de zorg.
Lees hier wat zij voor uw organisatie kan betekenen.

 

Fran: partner in zorgprojecten

Zorg is een maatschappelijke opdracht, maar tegelijkertijd big business!
Een plaats verwerven én behouden in het zorglandschap vereist scherpe competenties op diverse domeinen. En daarbij kan ik helpen!

Mijn toegevoegde waarde zit niet alleen in mijn verpleegkundige opleiding aangevuld met een master ziekenhuisbeleid, maar vooral in mijn ruime ervaring als directielid en in beleidsondersteunende rollen, zowel specifiek in ziekenhuizen als in de brede zorgsector.

Ik heb verschillende jaren interim management gedaan. U kan bij mij dus terecht voor het tijdelijk vervangen van een stafmedewerker, zorgmanager of zorgdirectie.

Werken rond kwaliteit (PREZO, NIAZ, …) met alle betrokken actoren is iets waarmee ik heel wat ervaring heb: het op punt stellen van zorgitems in functie van kwaliteitseisen, maar evengoed het doorlopen van een traject om tot dit kwaliteitsniveau te komen. Mijn coachende aanpak en het empoweren van medewerkers komt hierbij goed van pas!

De patiënt als partner in het zorgproces is geen nieuw gegeven, maar wel zeer actueel vandaag. Ik kan u helpen bij het opzetten van projecten rond patiëntbeleving, patiënten- participatie en empowerment van patiënten.

Ik begeleid zeer graag zorggerelateerde projecten tot op het niveau van de werkvloer. Inhoudelijke thema’s uitwerken of een moeilijk functionerend team terug op weg zetten; ik trek het mee op gang. Kennis overdragen en van daaruit medewerkers zelf aan het roer zetten, daar geloof ik in. Mijn recept voor geslaagde projecten? Vertrekken vanuit de sterkte van de eigen mensen, want dit is de enige garantie dat het resultaat van dergelijke projecten ook verankerd blijft na afronding.

Staat u voor een groot veranderingstraject of wilt u een innovatief project opzetten? Dan begeleid ik dit graag mee. Mijn ervaring op het vlak van fusies binnen de zorg is hierbij een troef.

U ziet, ik heb interesse in en kennis van vele verschillende domeinen in de zorg en kan dus breed ingezet worden; in ziekenhuizen, woonzorgcentra, palliatieve centra, … kortom in alle organisaties waar zorgverlening de core business vormt.

Heeft u interesse in het profiel van Fran, wilt u haar CV inkijken of heeft u vragen over andere profielen in ons netwerk of over onze dienstverlening?

Talent in Motion heeft een uitgebreid netwerk van ervaren project en interim managers die onmiddellijk aan de slag kunnen als expert in een specifieke materie: o.a. in de zorg, binnen het zorgbeleid, kwaliteit in de zorg, planning, HR, Facility, Finance, IT, Supply Chain, Lean management, procesmanagement.

Heeft u nog vragen of interesse? Wij luisteren graag naar u!

Contacteer ons gerust vrijblijvend!