19/09/2017

Talent in Motion, sponsor HR Square Conference.

HR SQUARE CONFERENCE 2017. DUIZEND TINTEN ‘MEDEWERKERS’.

Anno 2017 ondergaat het concept ‘medewerker’ een fundamentele make over. Bedrijven en organisaties doen beroep op ‘medewerkers’ middels een veelheid aan contractvormen; contracten van (on)bepaalde duur, uitzendwerk, project werk, zelfstandige interim managers, freelancers, consultants, etc.

Als dienstverlener in staffing creëert Talent in Motion meerwaarde voor haar klanten door het aanboren en binnenbrengen van externe know how, creativiteit, specifieke expertise en enthousiasme in organisaties via selectie, interim management en project sourcing.

Reden te over voor ons om  voor de 4de keer al op te treden als sponsor voor de HR Square Conference, die dit najaar over het thema ‘Duizend tinten medewerkers’ gaat.

In een steeds schaarser wordende markt dringen strategische beslissingen over hoe een bedrijf zich kan verzekeren van talent zich op.

Samen met meer dan 100 HR directeurs/managers en experten in de materie, gaan we nadenken over en van elkaar leren hoe we deze uitdaging én opportuniteit kunnen aanpakken:

Hoe optimaliseren we een ‘flexibele’ personeelsbezetting in functie van een veranderende markt?
Via welke kanalen vinden we het beste talent voor generieke en voor expert rollen?
Hoe behouden we het overzicht van ‘alle medewerkers’ in het bedrijf?
Welke juridische aspecten zijn er verbonden aan verschillende types samenwerkingsvormen?
Wie draagt de verantwoordelijkheid voor het inhuren van en de zorg voor al deze medewerkers van onze organisatie : alleen HR? Of ook inkoop en de business?

Bent u HR Directeur/Manager en geïnteresseerd om mee na te denken over deze en tal van andere aspecten?

Laat het ons weten en misschien kan u ons van 19/10 tot 21/10 vergezellen naar Bad Neuenahr – Ahrweiler (Duitsland) voor een verrijkende workshop en spetterende netwerking!

Meer info over het programma vindt u hier: 15de HR Square Conference 19 tot 21 oktober 2017