19/04/2017

Talent in Motion specialiseert verder!

De omgeving waarin Supply Chain opereert verandert razendsnel. Ook de meer traditionele industrieën ontsnappen niet aan disruptieve concurrentie en hoge klantverwachtingen.

Uw Supply Chain management zal volop moeten inzetten op technologische innovaties om de efficiency doorheen heel de keten te maximaliseren. Elke organisatie – groot of klein – zal haar business model moeten herdenken en haar Supply Chain processen aanpassen.

Heeft u de nodige kennis in huis om deze uitdagingen aan te gaan?

Of zoekt u een ervaren professional die zijn expertise en best practices meebrengt en zich op een minimum van tijd vertrouwd kan maken met uw bedrijfscultuur?

Talent in Motion Supply Chain kent binnen haar netwerk van project en interim managers de geschikte persoon voor de job. De interim manager die wij voorstellen is altijd, middels een persoonlijk gesprek, door ons geselecteerd op basis van bewezen competenties en op ervaring, toegespitst op de opdracht die hij voor u zal uitvoeren.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Kom ons ontmoeten op het VIB-evenement ‘Dag van de Inkoop en Logistiek’ * op 11 mei in de Elizabethzaal in Antwerpen of contacteer liana.roelants@talent.inontwikkeling.be of +32 475 97 61 80