27/07/2016

Sponsor van HR Square November Conference

Voor de derde keer al treedt Talent in Motion op als partner/sponsor van de November Conference van HR Square. Deze gaat dit jaar door van 24 tot 26 november. Niet in Le Touquet zoals de voorgaande jaren, maar wel aan de Nederlandse kust, in het Zeelandse Schouwen-Duiveland.

 

HR Square koos opnieuw voor een actueel thema : Flexicurity oftewel hoe verenigen we de nood aan flexibiliteit én security (zekerheid) van zowel bedrijven (werkgevers) als van individuen (werknemers).

flexicurity

Creëert het spanningsveld tussen noodzakelijke flexibiliteit voor bedrijven en gewenste baanzekerheid van werknemers ruimte voor het herdenken van loopbaanpatronen en hertekenen van het sociaal zekerheid stelstel? Is inkomenszekerheid naar Deens model de veiligheidsgordel waardoor werknemers gemakkelijker sprongen durven wagen op de trampoline van de arbeidsmarkt? Welke rol is weggelegd voor de overheid, de werkgevers- en werknemersorganisaties? Is de vraag naar flexibiliteit van werkgevers verzoenbaar met de behoefte om flexibel te kunnen werken van werknemers? Of wat kunnen we intern in onze bedrijven zelf doen om te komen tot een flexibel zekerheidsmodel waarmee we samen het hoofd kunnen bieden aan de vele (onbekende) uitdagingen van de VUCA wereld?

Flexibiliteit en zekerheid. Water en vuur ?

Come and see. November 24 – 26 – Zeeland (NL)

duinen zeeland