Over ons

In 2010 richtten Mona Hulsmans en Jan Van Cauwelaert Talent in Motion op als specialist in interim-management en executive search. In 2012 werd Talent in Motion Healthcare opgericht, met als focus de inzet van projectverpleegkundigen in de zorgsector.

 

Flexibele werknemers worden steeds belangrijker voor organisaties. Daarom richten we ons op 2 pijlers binnen HR-ondersteuning: projectsourcing-oplossingen in Healthcare en IT (Data) en interim-managementoplossingen in supply chain-, healthcare- en algemene managementprofielen. Healthcare is daarbij onze grootste afdeling.

 

Wij zijn gepassioneerde professionals die klanten op maat gemaakte oplossingen aanbieden.
Vanuit onze locatie te Groot-Bijgaarden investeren wij continu in langdurige en tevreden relaties. Onze ambitie is om op duurzame wijze onze sporen te verdienen in het premium segment van HR-dienstverleners.

Onze waarden

Kwaliteit  Elke stap in het proces is belangrijk en bepaalt de kandidaat die we u voorstellen. De profielopname, de rekrutering & selectie, de kandidatenbegeleiding, de communicatie met klant en kandidaat, het zijn allemaal zaken die de beste kwaliteit vragen en waar we belang aan hechten.

 

Integriteit  Wij respecteren zowel klant als kandidaat, en garanderen een confidentiële en correcte opvolging zowel tijdens als na de opdracht. Dat resulteert in een eerlijke en betrouwbare samenwerking.

 

Passie  We zetten alles op alles om op tijd tot het juiste resultaat te komen. Denken, voelen en uitvoeren smelten samen tot een unieke beleving van onze dienstverlening.

 

Transparantie  Talent in Motion is een open huis. Onze transparante aanpak zorgt voor een solide basis voor een langetermijnpartnership.

 

Ownership  Bij ons heeft u één aanspreekpunt, één iemand die elk aspect van de opdracht kent en die de verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en het team. En dat vormt grotendeels de essentie van onze HR-dienstverlening.

Wij zijn gepassioneerde professionals die klanten op maat gemaakte oplossingen aanbieden.

Vanuit onze locatie te Groot-Bijgaarden zullen wij continu investeren in langdurige en tevreden relaties, onze ambitie is om op duurzame wijze onze sterren te verdienen in het premium segment van HR-dienstverleners.

Uw Talent in Motion team

Liana Roelants, Partner

Liana is gepassioneerd door mensen. Haar masterdiploma Talen vervolledigde ze met postgraduaten in Bedrijfsmanagement, Rekrutering, Search & Selection en Coaching.

Dankzij een veelzijdige loopbaan in sales en people management in verschillende sectoren, bouwde zij een breed netwerk uit op diverse niveaus in het bedrijfsleven.

Haar missie om succesvolle partnerships op te zetten met klanten is geslaagd als de samenwerking tussen bedrijf en kandidaat meerwaarde genereert voor beide.

LinkedIn profiel

Jan Van Cauwelaert, Partner

Jan heeft een achtergrond in economische en financiële wetenschappen. Hij heeft een loopbaan uitgebouwd van financieel adviseur bij een wereldmerk tot CFO en COO bij een topspeler in personeelsdiensten.

Jan draagt ownership hoog in het vaandel en zorgt voor een degelijke voortgangsbewaking voor de ganse groep.

Zijn finance-ervaring en scherp inzicht in gezond ondernemerschap en management zorgen voor een enorme meerwaarde voor de klant en onze bedrijven.

LinkedIn-profiel

Mona Hulsmans, Partner

Mona is de HR-specialist voor de hele groep, vanuit haar basis als klinisch psychologe en ervaring als manager in grote organisaties weet ze bijzonder goed in te schatten welke ‘fit’ er moet zijn tussen talent en opdrachtgever.

Ze combineert een echte interesse in de mens met een visie op lange termijn en weet hierdoor een enorme toegevoegde waarde te bieden.

Voor Mona staan een transparante houding en open communicatie centraal doorheen het hele rekruteringsproces.

LinkedIn-profiel

Deborah Everaerts, Senior HR Business Partner

Na haar opleiding Psychologie bouwde Deborah  een mooie carrière uit in HR. Ze werkte als consultant en vervolgens als verantwoordelijke rekrutering & selectie voor een universitair ziekenhuis.

Deborah combineert passie voor de mens met een gezonde blik op de organisatie. Dat maakt haar sterk in het ontwikkelen van medewerkers en processen.

Haar empathische persoonlijkheid en enthousiasme vormen een extra troef in haar functie als Senior HR Business Partner.

LinkedIn profiel

Gaelle De Caluwé, HR Business Partner

Als vroedvrouw breidde Gaelle haar kennis uit met een Master of Science in het Management en Beleid van de Gezondheidszorg.

Deze basis en een postgraduaat in HR maken dat ze als geen ander de rol van HR in de zorg begrijpt en dus perfect geschikt is om haar taak als HR Business Partner uit te voeren.

Haar resultaatgerichtheid en gezonde drive helpen de juiste doelen te bereiken voor zowel klant als medewerker.

LinkedIn profiel

Nathalie Roziers, Business Unit Manager Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant

In haar carrière speelde Nathalie tennis in de hoogste nationale divisie en combineerde ze sport met haar studies in Amerika.

Haar bachelor in Business, Master of Science in Sports Management en MaNaMa of Science in Health Promotion vormden een goede basis voor haar rol als commercieel manager.

Na 16 jaar keerde ze terug naar België en bouwde haar loopbaan verder uit in personeelsdiensten en projectsourcing. Nathalie werkt resultaatgericht met een persoonlijke, warme en spontane aanpak.

LinkedIn profiel

Annick Dillen, Business Unit Manager Oost- & West-Vlaanderen

Annick heeft de afgelopen 23 jaar in Business Development, Operations en HR gewerkt, zowel bij een grote speler in personeelsdiensten als bij een kleiner consultancybedrijf in life sciences.

Deze brede ervaring kan volledig ingezet worden in haar functie als Business Unit Manager bij Talent in Motion Healthcare.

Haar passie voor mensen en hun ontwikkeling, een gezonde dosis ondernemerschap en haar pragmatische aanpak leiden steeds tot mooie resultaten voor elke partij.

LinkedIn profiel

Bert Vral, Recruiter

Met een diploma Arbeids- en Organisatiepsychologie op zak heeft Bert zijn HR-ervaring uitgebouwd als Jobcoach en Recruitment Consultant bij een grote speler in de HR-dienstverlening.

Tijdens het rekruteringsproces hecht Bert veel belang aan de candidate experience: snelheid, kwaliteit en transparantie zijn voor hem essentiële elementen. Met zijn resultaatgerichte en persoonlijke aanpak is Bert een waardevolle aanvulling voor ons team.

LinkedIn profiel

Eva Van den Stockt, Recruiter

Dankzij haar studies in Talen, Noord-Amerika en Marketing heeft Eva een brede academische achtergrond.

Gedurende 10 jaar bouwde zij een carrière uit in Sales en Marketing bij een wereldleider in medische technologie. Hierdoor kreeg ze affiniteit met zowel zorg- als managementprofielen, wat een uitstekende basis vormt voor haar rol als recruiter bij Talent in Motion.

Met een aanstekelijk enthousiasme en commerciële flair gaat ze op zoek naar de juiste ‘fit’ voor kandidaten én werkgever.

LinkedIn profiel

Referenties

                                                   

 

 

Bijkomende informatie

Onze bedrijfsgegevens

 

Project sourcing van verpleegkundigen:
CARE IN MOTION BVBA (merknaam Talent in Motion Healthcare), met maatschappelijke zetel te Noordkustlaan 16, 1702 Groot-Bijgaarden, ondernemingsnummer 0842.796.574, erkenningsnummer VG 20151/U.

 

Interim-management:
TALENT IN MOTION NV, met maatschappelijke zetel te Noordkustlaan 16, 1702 Groot-Bijgaarden, ondernemingsnummer 0826.024.680

 

Projectsourcing in data:
TALENT IN MOTION IT BVBA, met maatschappelijke zetel te Noordkustlaan 16, 1702 Groot-Bijgaarden, ondernemingsnummer 0667.609.725