Over ons

In 2010 richtten Mona Hulsmans en Jan Van Cauwelaert Talent in Motion op als specialist in interim-management en executive search. In 2012 werd Talent in Motion Healthcare opgericht, met als focus de inzet van projectverpleegkundigen in de zorgsector.

 

Flexibele werknemers worden steeds belangrijker voor organisaties. Daarom richten we ons op 2 pijlers binnen HR-ondersteuning: projectsourcing-oplossingen in Healthcare en IT (Data) en interim-managementoplossingen in supply chain-, healthcare- en algemene managementprofielen. Healthcare is daarbij onze grootste afdeling.

 

Wij zijn gepassioneerde professionals die klanten op maat gemaakte oplossingen aanbieden.
Vanuit onze locatie te Groot-Bijgaarden investeren wij continu in langdurige en tevreden relaties. Onze ambitie is om op duurzame wijze onze sporen te verdienen in het premium segment van HR-dienstverleners.

Onze waarden

Kwaliteit  Elke stap in het proces is belangrijk en bepaalt de kandidaat die we u voorstellen. De profielopname, de rekrutering & selectie, de kandidatenbegeleiding, de communicatie met klant en kandidaat, het zijn allemaal zaken die de beste kwaliteit vragen en waar we belang aan hechten.

 

Integriteit  Wij respecteren zowel klant als kandidaat, en garanderen een confidentiële en correcte opvolging zowel tijdens als na de opdracht. Dat resulteert in een eerlijke en betrouwbare samenwerking.

 

Passie  We zetten alles op alles om op tijd tot het juiste resultaat te komen. Denken, voelen en uitvoeren smelten samen tot een unieke beleving van onze dienstverlening.

 

Transparantie  Talent in Motion is een open huis. Onze transparante aanpak zorgt voor een solide basis voor een langetermijnpartnership.

 

Ownership  Bij ons heeft u één aanspreekpunt, één iemand die elk aspect van de opdracht kent en die de verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en het team. En dat vormt grotendeels de essentie van onze HR-dienstverlening.

Wij zijn gepassioneerde professionals die klanten op maat gemaakte oplossingen aanbieden.

Vanuit onze locatie te Groot-Bijgaarden zullen wij continu investeren in langdurige en tevreden relaties, onze ambitie is om op duurzame wijze onze sterren te verdienen in het premium segment van HR-dienstverleners.

Het Talent in Motion team

Jan Van Cauwelaert, Partner

Jan heeft een achtergrond in economische en financiële wetenschappen. Hij heeft een loopbaan uitgebouwd van financieel adviseur bij een wereldmerk tot CFO en COO bij een topspeler in personeelsdiensten.

Jan draagt ownership hoog in het vaandel en zorgt voor een degelijke voortgangsbewaking voor de ganse groep.

Zijn finance-ervaring en scherp inzicht in gezond ondernemerschap en management zorgen voor een enorme meerwaarde voor de klant en onze bedrijven.

LinkedIn-profiel

Mona Hulsmans, Partner

Mona is de HR-specialist voor de hele groep, vanuit haar basis als klinisch psychologe en ervaring als manager in grote organisaties weet ze bijzonder goed in te schatten welke ‘fit’ er moet zijn tussen talent en opdrachtgever.

Ze combineert een echte interesse in de mens met een visie op lange termijn en weet hierdoor een enorme toegevoegde waarde te bieden.

Voor Mona staan een transparante houding en open communicatie centraal doorheen het hele rekruteringsproces.

LinkedIn-profiel

Annick Dillen, Business Director

Annick heeft de afgelopen 23 jaar in Business Development, Operations en HR gewerkt, zowel bij een grote speler in personeelsdiensten als bij een kleiner consultancybedrijf in life sciences.

Deze brede ervaring kan volledig ingezet worden in haar functie als Business Director bij Talent in Motion Healthcare.

Haar passie voor mensen en hun ontwikkeling, een gezonde dosis ondernemerschap en haar pragmatische aanpak leiden steeds tot mooie resultaten voor elke partij.

LinkedIn-profiel

Uw specialist in Interim Management

Liana Roelants, Partner

Liana is gepassioneerd door mensen. Haar masterdiploma Talen vervolledigde ze met postgraduaten in Bedrijfsmanagement, Rekrutering, Search & Selection en Coaching.

Dankzij een veelzijdige loopbaan in sales en people management in verschillende sectoren, bouwde zij een breed netwerk uit op diverse niveaus in het bedrijfsleven.

Haar missie om succesvolle partnerships op te zetten met klanten is geslaagd als de samenwerking tussen bedrijf en kandidaat meerwaarde genereert voor beide.

LinkedIn-profiel

Uw team voor Antwerpen-Limburg-Vlaams-Brabant

Nathalie Roziers, Business Unit Manager

In haar carrière speelde Nathalie tennis in de hoogste nationale divisie en combineerde ze sport met haar studies in Amerika.

Haar bachelor in Business, Master of Science in Sports Management en MaNaMa of Science in Health Promotion vormden een goede basis voor haar rol als commercieel manager.

Na 16 jaar keerde ze terug naar België en bouwde haar loopbaan verder uit in personeelsdiensten en projectsourcing. Nathalie werkt resultaatgericht met een persoonlijke, warme en spontane aanpak.

LinkedIn-profiel

Deborah Everaerts, Senior HR Business Partner

Na haar opleiding Psychologie bouwde Deborah  een mooie carrière uit in HR. Ze werkte als consultant en vervolgens als verantwoordelijke rekrutering & selectie voor een universitair ziekenhuis.

Deborah combineert passie voor de mens met een gezonde blik op de organisatie. Dat maakt haar sterk in het ontwikkelen van medewerkers en processen.

Haar empathische persoonlijkheid en enthousiasme vormen een extra troef in haar functie als Senior HR Business Partner.

LinkedIn-profiel

Lynn Peumans, Business Developer

Na het afronden van haar studies in de Biomedische Wetenschappen is Lynn haar carrière gestart in de boeiende wereld van HR waar ze ondertussen 12 jaar expertise in heeft opgebouwd. Mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling geeft Lynn veel energie. Dit in combinatie met het bouwen van langetermijnrelaties met klanten, maakt dat Lynn haar functie als Business Developer met veel passie doet. Empathie, persoonlijke touch, loyaliteit, out-of-the-box-denken en een eerlijke, transparante communicatie met zowel medewerker als klant, zijn eigenschappen die Lynn hoog in het vaandel draagt. Samen met collega’s Nathalie en Deborah zorgt Lynn mee voor de opvolging van klanten en projecten en draagt ze bij dat onze verpleegkundigen gelukkige medewerkers van Talent in Motion zijn en blijven.

LinkedIn-profiel

Eva Van den Stockt, Recruiter

Dankzij haar studies in Talen, Noord-Amerika en Marketing heeft Eva een brede academische achtergrond.

Gedurende 10 jaar bouwde zij een carrière uit in Sales en Marketing bij een wereldleider in medische technologie. Hierdoor kreeg ze affiniteit met zowel zorg- als managementprofielen, wat een uitstekende basis vormt voor haar rol als recruiter bij Talent in Motion.

Met een aanstekelijk enthousiasme en commerciële flair gaat ze op zoek naar de juiste ‘fit’ voor kandidaten én werkgever.

LinkedIn-profiel

Uw team voor West-Vlaanderen

Jonathan Claeys, Business Unit Manager

In 2006 behaalde Jonathan een bachelordiploma Psychologie en startte kort nadien als psychologisch consulent in een algemeen ziekenhuis. Gedurende vijf jaar bouwde hij uitgebreide ervaring op in het werken met diverse patiëntengroepen en multidisciplinair werken. Vanuit interesse verwierf hij twee postgraduaten in Diagnostie’ en‘Counseling. In 2011 groeide hij door tot zorgmanager, onder meer verantwoordelijk voor het personeels- en procesmanagement van verpleegkundige en paramedische diensten. Tijdens die fulltime job behaalde Jonathan een masterdiploma Management en beleid in de gezondheidszorg. Met zijn jarenlange ervaring binnen de gezondheidszorg en feeling voor peoplemanagement is Jonathan gedreven om steeds voor een goeie match te zorgen tussen belanghebbende partijen.

LinkedIn-profiel

Kelly Tuyttens, HR Business Partner

Na haar studies Sociale Verpleegkunde ging Kelly meteen aan de slag als projectverpleegkundige.

Later behaalde ze ook haar diploma in Algemene Verpleegkunde om breed inzetbaar te zijn in de wereld van de projectverpleging.

Haar ambitie zorgde ervoor dat ze een mooi groeitraject aflegde. Kelly werd eerst enkele jaren ingezet bij onze klanten als hoofdverpleegkundige, vooraleer ze de overstap maakte naar de binnendienst als HR Business Partner in West-Vlaanderen.

Dankzij haar praktijkervaring kan ze zich perfect inleven in wat er reilt en zeilt bij onze klanten en medewerkers, waardoor ze een echte meerwaarde kan creëren voor beiden.

LinkedIn-profiel

Uw team voor Oost-Vlaanderen

Gaelle De Caluwé, Business Developer

Als vroedvrouw breidde Gaelle haar kennis uit met een Master of Science in het Management en Beleid van de Gezondheidszorg.

Dankzij deze basis en haar postgraduaat in HR nam ze een eerste rol op als HR Business Partner binnen onze organisatie. Hierbij heeft ze zich steeds ingezet om zowel onze klanten als medewerkers te helpen bij het bereiken van hun doelstellingen. Intussen ontwikkelde ze de ambitie om zich meer op sales te gaan focussen. Met haar uitstekende marktkennis en commerciële flair stelt Gaelle zich nu voluit ten dienste van onze klanten in haar rol als Business Developer.

LinkedIn-profiel

Ingrid Kayaert, HR Business Partner

Sinds haar afstuderen in 2001 werkte Ingrid voor verschillende internationale organisaties en klanten binnen diverse sectoren. Ze bouwde een brede ervaring op binnen HR Project Management, Resource Planning en in het begeleiden van teams. Ingrid gelooft in een open communicatie en het belang van feedback. Met deze mindset en haar stevige portie operationele ervaring streeft ze er in haar rol als HR Business Partner voor Oost-Vlaanderen steeds naar om de verdere ontwikkeling van teamleden én organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen.

LinkedIn-profiel

Bert Vral, Recruiter West- en Oost-Vlaanderen

Met een diploma Arbeids- en Organisatiepsychologie op zak heeft Bert zijn HR-ervaring uitgebouwd als Jobcoach en Recruitment Consultant bij een grote speler in de HR-dienstverlening.

Tijdens het rekruteringsproces hecht Bert veel belang aan de candidate experience: snelheid, kwaliteit en transparantie zijn voor hem essentiële elementen. Met zijn resultaatgerichte en persoonlijke aanpak is Bert een waardevolle aanvulling voor ons team.

LinkedIn-profiel

Referenties

                                                   

 

 

Bijkomende informatie

Onze bedrijfsgegevens

 

Project sourcing van verpleegkundigen:
CARE IN MOTION BVBA (merknaam Talent in Motion Healthcare), met maatschappelijke zetel te Noordkustlaan 16, 1702 Groot-Bijgaarden, ondernemingsnummer 0842.796.574, erkenningsnummer VG 20151/U.

 

Interim-management:
TALENT IN MOTION NV, met maatschappelijke zetel te Noordkustlaan 16, 1702 Groot-Bijgaarden, ondernemingsnummer 0826.024.680

 

Projectsourcing in data:
TALENT IN MOTION IT BVBA, met maatschappelijke zetel te Noordkustlaan 16, 1702 Groot-Bijgaarden, ondernemingsnummer 0667.609.725