Icon

Healthcare

Healthcare

Nergens is de schaarste aan gekwalificeerde mensen zo groot als in de gezondheidszorg. Bovendien zoeken zorginstellingen en ziekenhuizen vooral mensen die iets kunnen bijdragen aan de organisatie en ervaring met zich meebrengen.

 

Talent in Motion Healthcare wil hierin helpen door het inzetten van ervaren projectverpleegkundigen en leidinggevenden in zorg. Onze medewerkers voeren projecten van gemiddeld 6 maanden uit.

 

Dit zowel voor algemene zorgverlening als specialistische diensten en technieken. De zorg voor de patiënt én continuïteit staan hierbij steeds centraal.

 

U kan een beroep doen op Talent in Motion Healthcare voor tijdelijke projecten (bv. door zwangerschap of langdurige afwezigheid van vast personeel) of voor projecten op maat.

 

Talent in Motion Healthcare werkt via contracten van Project Sourcing (aanneming van diensten). Op die manier kan u gedurende het hele project rekenen op dezelfde persoon. In overleg kan u de periode steeds verlengen, zodat we ook hier weer kunnen bijdragen aan de kwaliteit van de zorg.

 

Ons vooruitstrevend HR-beleid en de focus op lange-termijn tewerkstelling zorgt er mee voor dat we onze medewerkers voor lange tijd aan ons kunnen binden, zo garanderen we continuïteit. Dit beleid helpt bovendien om kwalitatieve verpleegkundigen aan te trekken.

 

Contacteer ons, wij laten u graag kennismaken met onze mensen!