Talent in Motion behaalt certificaat Great Place to Work® | Talent in Motion

Talent in Motion behaalt certificaat Great Place to Work®

Wij zijn enorm verheugd en fier te kunnen aankondigen dat Talent in Motion Healthcare het certificaat Great Place to Work® heeft behaald. Dit werd vanavond in de Docks Dome Event Hall bekend gemaakt door het Great Place to Work® Institute, dat jaarlijks onderzoek voert naar de beste werkplekken in België. Hiermee krijgt ons bedrijf een bekroning voor goed werkgeverschap.

Goede werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. Elk jaar gaat het Great Place to Work® Institute Belgium in samenwerking met de Vlerick Business School en mediapartner Jobat/Mark Magazine op zoek naar de beste werkplekken in België. Hun onderzoek bestaat uit twee luiken. Enerzijds wordt via een anonieme werknemersbevraging (de zogenaamde Trust Index©) bevraagd hoe medewerkers vertrouwen, trots en collegialiteit ervaren. Anderzijds evalueert de daaropvolgende Culture Audit© het werkgeversbeleid van de organisatie. Zo brengt het onderzoek bij heel wat organisaties in kaart in welke mate werknemers tevreden zijn bij hun werkgever. De winnende ondernemingen krijgen erkenning voor hun goed werkgeverschap en mensgerichte organisatiecultuur. Uniek in deze aanpak is dat de evaluatie door de medewerkers primeert. Twee derde van de eindscore wordt namelijk bepaald door de resultaten van de eigen medewerkers.

Het is opmerkelijk dat Talent in Motion Healthcare al bij de eerste deelname het certificaat Great Place to Work©  ontvangt. Bovendien behalen we met 95 % een bijzonder hoge Trust Index©-score. Hoog scoren als Great Place to Work© is immers geen sinecure. In de lijst van de beste werkplekken duiken meestal dezelfde namen op, met hier en daar een verschuiving. “Dat we dit kwaliteitslabel na één deelname al binnenhalen, is ongelooflijk en maakt ons ontzettend trots. Die erkenning bevestigt dat het echt loont om je medewerkers als hoogste goed te beschouwen. Die visie willen we bij Talent in Motion in de toekomst nog meer bestendigen.”, licht Mona Hulsmans, één van de oprichters, toe.

Deze certificering is dan ook een erkenning voor het hele team. We danken al onze medewerkers van harte voor hun harde werk, enthousiasme en vertrouwen in het bedrijf en zullen ons verder inzetten om steeds een Great Place to Work® te blijven.

Terug naar nieuws