Projectverpleging | Talent in Motion

Gepassioneerde professionals
voor betere zorg

Projectverpleging geeft zorgorganisaties de mogelijkheid om projecten door externe verpleegkundigen te laten uitvoeren. De (hoofd)verpleegkundigen van Talent in Motion zijn toppers in hun vakgebied en kunnen in algemene of gespecialiseerde diensten ingeschakeld worden. Zorgorganisaties kunnen ze inzetten op specifieke projecten waar hun expertise vereist is, en dit voor een langdurende opdracht.

Op die manier kunnen zorgorganisaties hun projecten laten uitvoeren door mensen met de nodige kennis en ervaring, op het juiste moment, in de juiste rol. Dat kan om verpleegkundige diensten gaan, ondersteuning van een veranderingsproject op de werkvloer, inrichten van een tijdelijke winterafdeling, delen van best practices op een gestructureerde manier of inzetten van een referentieverpleegkundige.

Al onze (hoofd)verpleegkundigen zijn vast tewerkgesteld bij Talent in Motion. We vinden het bovendien belangrijk dat ze zich goed voelen bij ons. Want als mensen zich gelukkig voelen, doen ze hun job met plezier en leveren ze ook kwalitatief werk. Hun positieve ingesteldheid straalt bovendien af op de rest van het team én op de zorgvragers. Ons certificaat van Great Place to Work®, beschouwen we dan ook als een echt kwaliteitslabel van betere zorg. Onze warme, menselijke aanpak en hoge funfactor dragen daar zeker toe bij.

Word jij onze volgende TiM’er?

Nood aan tijdelijke verpleegkundige diensten?