MEET THE TIM’ERS: KRISTEL | Talent in Motion

MEET THE TIM’ERS: KRISTEL

Kristel is gepassioneerd door changetrajecten, digitale projecten, patient empowerment en verpleegkundige efficiëntie. “Die passie en expertise stel ik graag ter beschikking van verschillende zorginstellingen.”

Kristel: ervaren en gepassioneerd interim manager in de zorg

Ik ben gepassioneerd door de zorgsector, changetrajecten, het implementeren van digitale projecten, patiëntenempowerment en verpleegkundige-efficiëntie. Die passie breng ik als interim manager samen met mijn expertise graag binnen in ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen en in de thuiszorg.

Wat heb ik te bieden?

  • Ervaring in het opzetten van digitale projecten
    Als systeemverpleegkundige werkte ik mee aan de implementatie van het nieuwe elektronische platform binnen Kind & Gezin. Voor de gynaecologen in Nederland heb ik het platform geïmplementeerd waarin de resultaten van gynaecologische ingrepen geregistreerd worden. Met deze tool werd de levenskwaliteit van de patiënt op lange en op korte termijn gemeten.
  • Bewezen resultaten voor verhogen van efficiëntie van verpleegkundigen op verplaatsing
    Als project manager leidde ik een groep van 40 verpleegkundigen die patiënten in hun thuisomgeving aanleren hoe een voorschrift te vertalen naar een concreet actieplan. Ik coachte de verpleegkundigen om doelgericht te werken, hun werk efficiënter en effectiever te organiseren én binnen hun specifieke opdracht hun grenzen aan te geven. Ik organiseerde en gaf training in professionele gesprekstechnieken en leerde hen snel inzicht te krijgen in de kennis en de motivatie van de patiënten. Via deze weg slaagden we erin de therapietrouw van patiënten significant te verhogen.
  • Onmiddellijk inzetbaar voor het coachen en versterken van verpleegkundigen en het verbeteren van de patiëntenbeleving
    Dankzij diverse opleidingen en mijn jarenlange ervaring kan ik zowel helpen bij het optimaliseren van de communicatie in de zorg, resultaatgericht werken, stellen van prioriteiten, klantvriendelijk werken in de zorg, verhogen van patiëntenempowerment, begeleiden van patiënten (bv. met chronische aandoeningen), als bij het verminderen van stress en burn-out bij verpleegkundigen.
Alle referenties