Zorgbedrijf Genk | Talent in Motion

Zorgbedrijf Genk

Talent in Motion lost onze verwachtingen in. Ze springen eruit door hun sterke communicatie en volgen zaken proactief op.

De klik was er meteen

“Vorig jaar heb ik Talent in Motion ontmoet op het In4Care-congres in Antwerpen. Omdat onze woonzorgcentra een heel andere visie hebben op de zorg, was ik op zoek naar een specifieke en unieke samenwerking. Talent in Motion speelde hier goed op in. Dankzij hun flexibiliteit en aanbod op maat kwam ik meteen in contact met projectverpleegkundige Ruben.”

Aanbod op maat

“Op het moment dat Ruben bij ons aan zijn project begon, zaten we midden in een reorganisatie van onze woonzorgcentra. Waar klassieke instituten enkel focussen op zorg, zetten wij ook het thuisgevoel centraal. Want zorg maakt bij ons deel uit van het dagdagelijkse leven. Onze medewerkers dragen geen uniformen, maar kledij van thuis en bewoners wonen in kleine woongroepen. Geen ‘units’ of ‘afdelingen’ voor ons. Deze nieuwe manier van werken creëert een sterke band tussen onze medewerkers, inwoners en hun familie. De kleine teams en het persoonlijk contact, maakt onze werking echt uniek.

Het is belangrijk dat iedereen in onze woonzorgcentra deze nieuwe filosofie volgt. Ruben kreeg bij zijn opstart dan ook een speciale opdracht. Behalve de vraag om zelfstandig te werken en initiatief te tonen, vroegen we hem de collega’s en inwoners warm te maken voor deze nieuwe aanpassingen. De match tussen Ruben en onze visie was er meteen. Hij bracht een positieve sfeer en trok meteen iedereen mee op gang. Dat heeft hij echt heel goed gedaan!”

Flexibiliteit en sterke communicatie

“Talent in Motion heeft absoluut onze verwachtingen ingelost. Dankzij hun flexibiliteit voldeden ze ook in tijden van corona aan onze noden. En waar ze écht in uitblinken is hun sterke communicatie. Ze houden regelmatig contact, volgen zaken proactief op en zijn altijd administratief in orde. Wanneer projectverpleegkundigen aan ons worden voorgesteld, zijn ze meteen inzetbaar. Dat maakt dat TiM precies is wat wij zoeken.”

Alle referenties