Talent in Motion | Gepassioneerde professionals voor betere zorg

Gepassioneerde professionals
voor betere zorg

Onze missie? Tijdelijke tekorten aan talent optimaal invullen met expertise op maat. We richten ons specifiek op de gezondheidssector, met een brede waaier van zorgprofessionals, van (hoofd)verpleegkundigen tot managementprofielen. Daarbij willen we vooral meerwaarde creëren, zowel voor onze projectverpleegkundigen en interim-managers, als voor de zorginstellingen aan wie we diensten leveren. Hoe? Door kansen te creëren om te groeien: persoonlijke ontwikkeling voor onze medewerkers, beter draaiende teams en efficiëntere workflows voor jou als klant. We doen dat bovendien op een warme, open en menselijke manier. Ons motto: ‘Proud to be Talent, proud to be in Motion, proud to be Talent in Motion’.

Dit maakt ons uniek

Warme aanpak

Talent in Motion is een warme organisatie, door onze persoonlijke aanpak en continue ondersteuning. Dat ondervinden onze verpleegkundigen en interim-managers al van bij hun eerste contact. Ze voelen zich thuis bij TiM en zitten goed in hun vel, wat een positieve invloed heeft op de werkvloer. Ook zorgorganisaties bevestigen het: we staan heel dicht bij onze mensen en bij hen als klant.

Gedeelde groei of: samen beter worden.

TiM streeft naar persoonlijke groei bij zowel onze projectverpleegkundigen en interim-managers als bij de teams waarmee we samenwerken bij de klant. Via innovaties als fieldcoaching en referentieverpleegkundigen, en via uitdagende projecten in een sterk evoluerende sector, verrijken onze TiM’ers hun kennis en ervaring, terwijl ze regelmatig best practices capteren en delen. We merken dat onze TiM’ers vaak een blijvende positieve impact hebben op de werksfeer bij de klant.

Openheid

We zeggen waar het op staat. ‘What we promise is what you get’. We bouwen regelmatig feedbackmomenten in, zowel met onze verpleegkundigen / interim-managers als met de klant. Indien nodig zorgen we proactief voor extra begeleiding, in alle transparantie.

A Great Place to Work®

Als mensen zich gelukkig voelen, doen ze hun job met plezier en leveren ze ook kwalitatief werk. De positieve ingesteldheid van onze projectverpleegkundigen straalt bovendien af op de rest van het team én op de zorgvragers. Ons certificaat van Great Place to Work®, beschouwen we dan ook als een echt kwaliteitslabel van betere zorg. Naast de Great Place to Work®-certificering behaalden we in 2020 ook een top10-plaats in de lijst van beste werkplekken in België. Met trots ontvingen we daarvoor de erkenning van Best Workplace™.

Onze waarden

Passie
Iedereen bij Talent in Motion wordt gedreven door passie voor optimale zorg en gedraagt zich verantwoordelijk in de maatschappij, bij klanten en zorgvragers. Denken, voelen en uitvoeren smelten samen tot een unieke beleving van onze dienstverlening. We zijn fier dat we voor of via Talent in Motion werken. ‘Proud to be Talent, proud to be in Motion, proud to be Talent in Motion
Zorgzaamheid
Onze TiM’ers op het terrein zorgen voor mensen, en wij zorgen voor en ondersteunen onze medewerkers en interim-managers. We stimuleren hun honger naar extra kennis en vaardigheden en werken innovatieve trajecten uit om hen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling (in de diepte en in de breedte). We ondersteunen ook jou als klant door een zorgvuldige selectie van talenten vooraf, en coaching op de werkvloer voor een snelle en optimale integratie.
Ownership
Bij ons vind je één aanspreekpunt, één iemand die elk aspect van de opdracht kent en die de verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en het team om de ideale oplossing op maat aan te bieden. Ook onze TiM’ers op het terrein zijn zich bewust van hun unieke opdracht om als projectmedewerker extra kennis en best practices aan te brengen, om ‘hun’ project te laten slagen, zodat iedereen na afloop kan zeggen: ‘we zien het verschil’.
Fun
Samen plezier maken is de lijm die ons bindt en die er ook voor zorgt dat je samen met de andere projectverpleegkundigen en interim-managers snel onze cultuur kan oppikken. We zijn een warme organisatie en onze mensen stralen die warmte en menselijkheid ook uit bij de klant. Vaak versterkt de aanwezigheid van een TiM’er de dynamiek binnen het team van de klant.
Transparantie
Talent in Motion is een open huis. Onze transparante aanpak vormt een solide basis voor een langetermijnpartnership, zowel met onze medewerkers en interim-managers als met jou als klant. We faciliteren een open feedbackcultuur en lassen feedbackmomenten in, wat ons toelaat om snel bij te sturen waar nodig om maximale tevredenheid aan beide kanten te garanderen.
Kwaliteit
Talent in Motion wil in de eerste plaats uitstekende diensten verlenen. Deze dienstverlening passen we permanent aan in functie van je noden als zorginstelling, van de rekrutering en selectie tot de begeleiding en communicatie tijdens het project. Daardoor bieden we jou meerwaarde en blijven we een voorloper in onze markt. Dit verwachten onze projectverpleegkundigen en interim-managers ook van ons. We werken daarom continu aan innovatie om het werk én het welbevinden van onze TiM’ers op een hoog peil te houden.
Integriteit
Wij respecteren zowel onze klanten als projectverpleegkundigen en interim-managers en staan open voor de noden en wensen van beiden. We garanderen een confidentiële en correcte opvolging tijdens een project én daarna. Dat resulteert in een eerlijke en betrouwbare samenwerking.

Jouw zorg naar een hoger niveau tillen?